Rahsia Bina Skrip Close Sales Padu

SAYA TUNJUKKAN STEP BY STEP CARA HASILKAN SKRIP CLOSE SALES PADU UNTUK BISNES ANDA

Anda Tak Perlu  Lagi Pening-Pening Nak Fikir  Style Yang Bagaimana Untuk Mempengaruhi Prospek Anda


feedback skrip close sale

feedback skrip close sale

feedback skrip close sale


Assalamualaikum. Saya Kamal Helmi, jika anda telah membaca ebook saya sebelum ini Skrip Whatsapp 100K, sememangnya anda pasti mahu lagi perkongsian tentang strategi close sale dan bagaimana nak tingkatkan jumlah yang prospek untuk bertukar menjadi buyer… 😉

 

Jika anda ada masalah seperti kebanyakan client saya dulu:

  • Tak reti buat skrip close sale yang power
  • Asyik dapat respon krik krik bila cuba close sale prospek
  • Masih cuba try, cara approach yang mana sesuai untuk  market tempatan
  • Rasa macam prospek tak yakin dengan anda sebagai seller 😔

Ok cuba guna 7 langkah strategik ini:

1) Berkenalan + poster

2) Manfaat produk 1 & 2 + poster

3) Bertanya & selesaikan masalah

4) Bertanya lagi

5) Testimoni yang berkaitan + Tawaran

6) Up-selling

7) Cara pembayaran + poster

Saya akan terangkan secara step by step bermula dari langkah proses persediaan sehingga penerangan tentang purpose di balik setiap strategi skrip close sale tersebut… 😊


Saya kongsikan semuanya dalam :

Rahsia Bina Skrip Close Sales Padu

Dalam ebook ini, saya bantu anda hasilkan skrip close sales padu menggunakan 7 langkah strategik dan saya berikan contoh lengkap skrip tersebut!

Juga memperkenalkan konsep profiling produk? 🤔

Ia adalah langkah penting dan proses asas yang paling utama untuk marketing dan close sale. Apa yang nak saya tekankan adalah, 90% peniaga tak lakukannya.

 

Saya juga berikan anda BONUS yang paling disukai oleh ramai seller!

👉Teknik close sale untuk pelbagai jenis ragam  prospek di Malaysia

Saya beri skrip bagaimana nak tangani alasan prospek yang buatkan anda rasa lemas, di antaranya seperti :

1) Nanti saya fikir dulu lah

2) Nak kena tanya suami dulu

3) Mahalnya produk ni

4) Saya survey je dulu

5) Belum gaji lagi sis

6) Saya dapat harga lagi murah pada seller lain

dan lain-lain… Saya akan terangkan bagaimana nak menggunakan 3 langkah strategik ‘ABC’ untuk counter alasan biasa dari prospek ini. 💪

BONUS tambahan Facebook Group Support khas untuk bantu anda lebih memahami subjek ini dan anda boleh ajukan alasan-alasan prospek baru yang perlu anda tangani. 😚


feedback skrip close sale

feedback skrip close sale

feedback skrip close sale


Anda dah tak sabar nak dapatkan ebook ini??😄

Ok saya berikan harganya : RM98.00 sahaja

Tapi saya ada offer terbaik untuk anda yang telah membaca ebook Skrip Whatsapp 100K sebelum ini, saya tawarkan dengan harga : RM68.00 sahaja! 👈

🔻

🔻

🔻

🔻

Tunggu dulu!

Saya nak benarkan anda lakukan pembayaran sebayak RM47.00 sahaja jika anda lakukan tempahan hari ini juga! 👌😎

( Pre-Launch Offer RM35.00 Dah Tamat! ) 


Lakukan tindakan segera,

lakukan pembayaran RM47.00 sahaja ke salah satu akaun dibawah ini :

Mohd Kamal Helmi, MAYBANK2U (1622-5472-5045)
atau
Mohd Kamal Helmi, CIMBCLICK (7617-1375-76)

Masukkan email : kamalhelmi.sales@gmail.com

beli skrip close sale Whatsapp bukti pembayaran ke : 6011-1331 9317

 

BUKAN
RM98.00
BUKAN
RM68.00
HANYA
RM47.00 sahaja! Offer Terhad!

 

P/S : Offer RM47.00 ini adalah terhad, ia akan di naikkan kepada RM47.00 pada bila-bila masa sahaja.

Rahsia Bina Skrip Close Sales Padu